Олександр Самойленко та його заступник Геннадій Лагута привітали медиків з ювілеєм дитячої обласної клінічної лікарні

27.06.2021
633

Сьогодні колектив Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні святкує своє 70-річчя. За час діяльності закладу близько 8 млн дітей отримали професійну допомогу лікарів.

Наразі це сучасний, потужний та багатопрофільний медичний заклад області, осередок наукового і практичного досвіду.

Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко та його заступник Геннадій Лагута привітали медиків з ювілеєм дитячої обласної клінічної лікарні.

Інна Холодняк, директорка закладу поділилася, що 70 років – шлях становлення якісного та доступного медичного обслуговування дитячого населення області.

«Але найдорожча техніка нічого не значить без таланту лікаря, щодня й щогодини медичні працівники закладу охороняють найцінніше – здоров’я  наших дітей», – наголосила Інна Холодняк.

«В Херсоні немає, напевно, жодної дитини, яка б хоч раз не відвідала б стіни цього закладу. Адже тут не тільки лікують, але й надають відповідні консультації. Я сам у дитинстві був вашим пацієнтом. Щиро вдячний за вашу роботу. Хочу, щоб лікарня була в авангарді лікувальної справи», – відзначив у вітальному слові очільник обласної ради.

Крім того, він зазначив, що на сьогодні є плани щодо реконструкції закладу, залучення її до програм Президента, а також оновлення обладнання.

«Від себе і усього депутатського корпусу вітаю зі святом, бажаю довгих років життя і найголовніше – здоров’я», – резюмував Олександр Самойленко.

Під час вітання за особливі заслуги з надання медичної допомоги дитячому населенню Херсонщини та у зв’язку із 70 – річчям закладу Олександр Самойленко вручив подяку колективу лікарні.

Крім того, під час урочистостей голова обласної ради Олександр Самойленко разом з головною лікаркою Херсонського обласного онкологічного диспансеру Іриною Сокур вручили Орден Святого Пантелеймона колективу закладу охорони здоров’я за перемогу у регіональному відборі відзнаки за професіоналізм та милосердя у номінації «Кращий медичний заклад» та з нагоди 70-річчя з дня заснування закладу.

Довідково: Сьогодні Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня налічує 540 ліжок, які входять до складу 16 профільних клінічних відділень. 1011 медичних працівників піклуються про дітей. Щорічно 16 –17 тис дітей покращують здоров’я в лікарні.

Источник: ХОР
Подписывайся на нас в Telegram
новости Херсна

Читайте еще

Как использовать ручку переноса огня для оружия
Ручка для переноса огня – это инновационное устройство, которое может значительно улучшить ваш опыт владения оружием. Она предназначена для увеличения точности и стабильности стрельбы, эффективного подавления огня и контроля отдачи, а также...
15.05.2024
494
Можно ли загорать при варикозном расширении вен?
Вены при варикозе патологически изменяются и деформируются. К развитию этого распространенного заболевания могут привести различные причины. После осмотра у флеболога и по результатам обследования назначается индивидуальное лечение варикоза лазером, введение в вену...
10.05.2024
1109
Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
3053
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
3075