Динамо проти Шахтаря: букмекери назвали фаворита у центральному матчі УПЛ

01.11.2023
11929

Розповідаємо, які ставки запропонували букмекерські контори України у центральному матчі наступного туру УПЛ, в якому зіграють київське Динамо та донецький Шахтар.


Динамо – Шахтар: «гірники» мінімальні фаворити
С третього по шосте листопада у чемпіонаті України будуть зіграні матчі 13-го тура. Особлива увага футбольної спільноти буде привита дома матчу між київським Динамо і донецьким Шахтарем, якій зіграють у Києві 3-го числа.


Експерти, які представляють ліцензовані букмекерські контори, вважають, що у «гірників» більше шансів здобути перемогу над киянами. Так ставки на користь перемоги Шахтаря приймаються з коефіцієнтом 2,34, поставити на нічийний результат пропонується з індексом 3,85, а перемога Динамо оцінюється у 2,94.


Окрім того експерти схильні вважати, що команди порадують глядачів видовищним і результативним футболом. Зокрема, вірогідність того, що голи у цьому протистоянні заб’ють обидва клуба, оцінена котируванням 1,66.


Нова епоха Шахтаря та криза Динамо
Матч проти киян стане третім для Шахтаря під керівництвом нового тренера. Нагадаємо, що Маріно Пушич, який був нещодавно був назначений наставником «гірників», дебютував з поєдинку Ліги чемпіонів, у якому донецький клуб поступився на виїзді Барселоні із рахунком 1:2. Напередодні матчу проти киян «гірники» зіграють проти Вікторії у Кубку України.


Динамо, у свою чергу, вже вибуло із кубкових змагань, а у європейські турніри колектив Мірчі Луческу не кваліфікувався через невдалі результати минулого сезону УПЛ. Загалом у біло-синіх спостерігається ігрова криза, через яку Динамо стабільно втрачає залікові пункти у чемпіонаті України. Зокрема, в трьох останніх турах команда поступилась Поліссю (2:3) і Дніпру-1 (0:1), а також зіграла у нічию з Колосом (1:1).


Динамо – Шахтар: у киян історична перевага
Майбутній матч між командами стане 197-м в історії їх очних протистоянь. З урахуванням всіх результатів перевагою володіють кияни, які здобули 80 перемог над Шахтарем. «Гірники», у свою чергу, 59 раз перегравали принципового суперника, а ще у 57-и випадках фіксувався нічийний результат.


Якщо розглядати зустрічі команд у минулому сезоні, то тут перевага у Шахтаря, який здобув впевнену перемогу у першому колі (3:1), а у матчі відповіді команди розділили бали – нічия 1:1.

Подписывайся на нас в Telegram

Новости дня

Читайте еще

Секрети вибору жіночих кросівок
Вибір жіночого спортивного взуття – це не лише питання моди та стилю, але й комфорту, зручності та здоров'я ваших ніг. Кросівки жіночі мають бути не тільки красивим, але й функціональним, враховуючи особливості...
17.09.2024
2289
Berita Bersinergi Dengan PLKB Dan Puskesmas, KUA Pondok Kelapa Adakan Bimwin Mandiri Bersinergi Dengan PLKB Dan Puskesmas, KUA Pondok Kelapa Adakan Bimwin Mandiri
Bersinergi dengan Petugas Lapangan Keluarga Berencana (PLKB), Puskesmas Srikuncoro Puskesmas Sidodadi dan Puskesmas Pekik Nyaring, Kepala Kantor Urusan Agama (KUA) Kecamatan Pondok Kelapa Imam Setiawan, MHI bersama Penghulu dan Penyuluh melaksanakan Bimbingan...
02.09.2024
3794
Использование белого вина Marlborough Sun Sauvignon Blanc в качестве аперитива
Динамичное начало трапезы стимулирует возникновение аппетита и пробуждение вкусовых рецепторов. Для этого используют легкий алкоголь, который в качестве аперитива подготавливает к застолью. Белое вино Marlborough Sun Sauvignon Blanc обладает освежающими характеристиками, которые...
30.08.2024
3861
Мощь и проходимость: квадроциклы 600 кубов
В мире внедорожной техники квадроциклы с объемом двигателя 600 кубических сантиметров - это что-то вроде золотой середины. Эти железные кони предлагают отличный баланс между "вау, какая мощь!" и "фух, я еще могу...
28.08.2024
4032
Вверх