"Народний контроль" з херсонською громадскістю подарували свято Цюрупинському будинку-інтернату

10.03.2016
1111
"Народний контроль" з херсонською громадскістю подарували свято Цюрупинському будинку-інтернату

4-го березня Херсонською обласною організаціє політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» разом з Херсонським Центром позашкільної роботи та Гімназією №1 м. Херсона для вихованців Цюрупинського дитячого будинку-інтернату було проведено святкову зустріч з концертом, різноманітними конкурсами та врученням подарунків. Урочистий захід був присвячений до свята 8-го березня.

Збір подарунків було організовано для 129-ти вихованців Цюрупинського будинку-інтернату напередодні святкування. Загальними зусиллями було зібрано чисельну кількість пакунків для дітей різного віку: канцелярське приладдя, книжки, іграшки, а також солодощі.

Керівник херсонського обласного осередку «Громадський рух «Народний контроль» Валерій Гурківський відзначив, що турбота про дітей - це не разова акція, а регулярна наставницька робота.

«Допомога вихованцям Цюрупинського дитячого будинку-інтернату вже стала доброю традицією. Дітям, які залишилися без батьківської любові, турботи і тепла, особливо необхідне постійне дружнє спілкування, їм потрібно знати, що вони не самотні в цьому світі.

Цього разу ініціативу підтримала громадськість, юні вихованці херсонських освітніх закладів, їхні батьки та педагогічні колективи. Така згуртованість дає нам впевненість, що наші ряди будуть поповнюватися новими волонтерами», - пояснив Гурківський.

Довідка: Цюрупинський дитячий будинок-інтернат - це єдиний будинок-інтернат в Україні, де утримуються, навчаються та лікуються діти з надзвичайно складними формами інвалідності.

Новости дня

Читайте еще

Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
288
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
715
: Як правильно увійти на ринок криптовалют?
Якщо у якості торгового чи інвестиційного активу вас цікавить криптовалюта біржа відкриває доступ до широкого різновиду монет. Залишається лише обрати актив та оптимальний момент «входу» на цифровий ринок. Визначення точок входу на ринок...
16.04.2024
874
Большая часть военнобязанных, у которых есть отсрочка, ее потеряют.
Верховна Рада утвердила во втором чтении законопроект про мобилизацию №10449. Кто потеряет отсрочку Отсрочку потеряют практически все, у кого супруг(а) имеет 3 группу инвалидности. В этот список также попадают те, у кого...
16.04.2024
1690
Вверх