Олександр Самойленко та його заступник Геннадій Лагута привітали медиків з ювілеєм дитячої обласної клінічної лікарні

27.06.2021
625
Олександр Самойленко та його заступник Геннадій Лагута привітали медиків з ювілеєм дитячої обласної клінічної лікарні

Сьогодні колектив Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні святкує своє 70-річчя. За час діяльності закладу близько 8 млн дітей отримали професійну допомогу лікарів.

Наразі це сучасний, потужний та багатопрофільний медичний заклад області, осередок наукового і практичного досвіду.

Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко та його заступник Геннадій Лагута привітали медиків з ювілеєм дитячої обласної клінічної лікарні.

Інна Холодняк, директорка закладу поділилася, що 70 років – шлях становлення якісного та доступного медичного обслуговування дитячого населення області.

«Але найдорожча техніка нічого не значить без таланту лікаря, щодня й щогодини медичні працівники закладу охороняють найцінніше – здоров’я  наших дітей», – наголосила Інна Холодняк.

«В Херсоні немає, напевно, жодної дитини, яка б хоч раз не відвідала б стіни цього закладу. Адже тут не тільки лікують, але й надають відповідні консультації. Я сам у дитинстві був вашим пацієнтом. Щиро вдячний за вашу роботу. Хочу, щоб лікарня була в авангарді лікувальної справи», – відзначив у вітальному слові очільник обласної ради.

Крім того, він зазначив, що на сьогодні є плани щодо реконструкції закладу, залучення її до програм Президента, а також оновлення обладнання.

«Від себе і усього депутатського корпусу вітаю зі святом, бажаю довгих років життя і найголовніше – здоров’я», – резюмував Олександр Самойленко.

Під час вітання за особливі заслуги з надання медичної допомоги дитячому населенню Херсонщини та у зв’язку із 70 – річчям закладу Олександр Самойленко вручив подяку колективу лікарні.

Крім того, під час урочистостей голова обласної ради Олександр Самойленко разом з головною лікаркою Херсонського обласного онкологічного диспансеру Іриною Сокур вручили Орден Святого Пантелеймона колективу закладу охорони здоров’я за перемогу у регіональному відборі відзнаки за професіоналізм та милосердя у номінації «Кращий медичний заклад» та з нагоди 70-річчя з дня заснування закладу.

Довідково: Сьогодні Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня налічує 540 ліжок, які входять до складу 16 профільних клінічних відділень. 1011 медичних працівників піклуються про дітей. Щорічно 16 –17 тис дітей покращують здоров’я в лікарні.

Источник: ХОР
Подписывайся на нас в Telegram
новости Херсна

Новости дня

Читайте еще

Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
1499
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
1816
: Як правильно увійти на ринок криптовалют?
Якщо у якості торгового чи інвестиційного активу вас цікавить криптовалюта біржа відкриває доступ до широкого різновиду монет. Залишається лише обрати актив та оптимальний момент «входу» на цифровий ринок. Визначення точок входу на ринок...
16.04.2024
2075
Большая часть военнобязанных, у которых есть отсрочка, ее потеряют.
Верховна Рада утвердила во втором чтении законопроект про мобилизацию №10449. Кто потеряет отсрочку Отсрочку потеряют практически все, у кого супруг(а) имеет 3 группу инвалидности. В этот список также попадают те, у кого...
16.04.2024
2811
Вверх