Ремонт одних разрушает квартиры других

16.06.2016
2064
Ремонт одних разрушает квартиры других

Часто в шутках и анекдотах расписаны ситуации, когда зловредные соседи делают ремонт днем и ночью, мешая жить остальным. Но жителям дома в центре Херсона стало не до шуток, когда их соседи затеяли ремонт. И кроме зловредного шума, соседним, и даже квартирам этажами ниже, нанесен серьезный ущерб.

Вот, что написала об этом инциденте в Фейсбуке одна из жительниц дома:

"Друзі, чергова "цікава" історія із забудовою. Проте не дуже характерна для подій в Херсоні крайнього часу.
У чотириповерховому будинку на розі просп. Ушакова та вул. Лютеранської (просп. Ушакова, 12) на четвертому поверсі новоспечені жильці вирішили зробити ремонт. Добра справа - що й казати. Але не лише у своїй квартирі, а й..... у мансарді на оглядовому майданчику легендарної міської сталінки! В результаті:
1. Стеля квартири на четвертому поверсі (крайньому) пробита і в мансарді ведуться будівельні роботи.
2. Завозяться важкі металеві конструкції для продовження роботи в піддаховому приміщенні. Ми бачили будівництво сходів (на фото можна розгледіти).

3. Шум стоїть неймовірний, але трагедія не в цьому: у сусідів на третьому та другому (!) поверхах осипається штукатурка та йдуть тріщини на стінах. Навіть у тих, хто проживає по діагоналі від зазначеного помешкання.
4. Викликали ЖЕК, він на 10 днів призупинив виконання робіт. Проте сьогодні вони знов поновились: неймовірна купа сміття, яке не прибирається, завезення важких металевих конструкцій на піддахове (!) приміщення.

Будинок НЕ є історичною та архітектурною пам'яткою, на жаль. Якби був, було б простіше. Проте це житловий будинок, в якому живуть люди. Якщо у цих людей внаслідок ремонту осипаються стіни і стеля, маємо готові порушення. До того ж, оглядовий майданчик користується попитом у туристів - вхід на нього вільний за умови отримання дозволу від жильців. З даху відкривається чудовий вид на місто. Разом із мешканцями будинку просимо долучитись усіх небайдужих до вирішення проблеми, а журналістів - розповсюдити. Наразі мешканці викликали поліцію.

З.І. оце світло на фотографіях - це пробита стеля з квартири на піддахів'я. Плюс фото металевих сходів. Нагадую: у сталінках чимало перестінків із камишу. Прикольно, правда?"

Источник: NewsBRIZ
Подписывайся на нас в Telegram
ремонт соседи

Новости дня

Читайте еще

Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
564
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
997
: Як правильно увійти на ринок криптовалют?
Якщо у якості торгового чи інвестиційного активу вас цікавить криптовалюта біржа відкриває доступ до широкого різновиду монет. Залишається лише обрати актив та оптимальний момент «входу» на цифровий ринок. Визначення точок входу на ринок...
16.04.2024
1154
Большая часть военнобязанных, у которых есть отсрочка, ее потеряют.
Верховна Рада утвердила во втором чтении законопроект про мобилизацию №10449. Кто потеряет отсрочку Отсрочку потеряют практически все, у кого супруг(а) имеет 3 группу инвалидности. В этот список также попадают те, у кого...
16.04.2024
1980
Вверх