Валерій Маломан: "Якісно працюючи сьогодні, ми будуємо наше майбутнє"

08.10.2020
2310
Валерій Маломан: "Якісно працюючи сьогодні, ми будуємо наше майбутнє"

Корінний херсонець, який пройшов шлях від інженера-конструктора у технолого-конструкторському відділі машинобудування Херсонського суднобудівного заводу до директора єдиного державного заводу із будівництва залізобетонних доків - Херсонського заводу «Палада» - Валерій Маломан,має достатньо знань для втілення складних і нестандартних проектів на Херсонщині.

Херсонський державний завод «Паллада» - єдине у світі суднобудівельне підприємство, що спеціалізується на будівництві композитних плавучих доків нового покоління для обслуговування суден цивільного та військового флоту. Гарантійний термін експлуатації техніки - 50 років.

изображение_viber_2020-10-08_09-35-23

Сьогодні підприємство упевнено дивиться у майбутнє, адже керівник «Паллади» робить усе, щоб працівники херсонських верфей були забезпечені роботою.

«Завод "Паллада" – це 600 робочих місць. Понад 90 доків, споруджених на підприємстві, крім України, успішно працюють у різних державах. Покупців приваблює ретельне дотримання заводом термінів здачі продукції та висока якість робіт.
«Навіть у найважчі часи нам вдавалося утримати підприємство на плаву, та не припинити роботу», - каже директор «Паллади», представник «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини Валерій Маломан.

Серед останніх досягнень "Паллади" - контракт з Міноборони на виготовлення трьох причалів. Замовленню сприяв візит Президента України на підприємство.

«Ми постійно впроваджуємо нові технології в будівництво наших доків. Якісно працюючи сьогодні, ми будуємо наше майбутнє», - каже Валерій Маломан.

Подписывайся на нас в Telegram
Маломан майбутнє

Новости дня

Читайте еще

Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
1623
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
1839
: Як правильно увійти на ринок криптовалют?
Якщо у якості торгового чи інвестиційного активу вас цікавить криптовалюта біржа відкриває доступ до широкого різновиду монет. Залишається лише обрати актив та оптимальний момент «входу» на цифровий ринок. Визначення точок входу на ринок...
16.04.2024
2099
Большая часть военнобязанных, у которых есть отсрочка, ее потеряют.
Верховна Рада утвердила во втором чтении законопроект про мобилизацию №10449. Кто потеряет отсрочку Отсрочку потеряют практически все, у кого супруг(а) имеет 3 группу инвалидности. В этот список также попадают те, у кого...
16.04.2024
2838
Вверх