Фейковые листовки от имени Виталия Богданова расклеили в Белозерке

02.12.2016
1693

Сегодня ночью по всей Белозерке неизвестные лица расклеили фейковые листовки от имени председателя областной ячейки партии "УКРОП" Виталия Богданова. В листовках - якобы текст обращения депутата Богданова относителя снятия главы Белозерского райсовета. Отметим, что листовки написаны крайне безграмотно.

В ответ на провокацию в соцсети Фейсбуке на странице "Укроп Херсонщина" было опубликовано заявление:

"Сьогодні, 1 грудня, у смт Білозерка відбулося цікаве явище — за ніч з’явилися листівки начебто зі зверненням голови обласного «УКРОПа» Віталія Богданова до мешканців.

З одного боку, на такий витвір безграмотних креативщиків варто було б не звертати уваги. З іншого — ситуація, що склалась у Білозерській райраді потребує прояснення.
Укропівку Ніну Бойко, яка дійсно була обрана демократичним шляхом головою райради, дійсно змістили з посади. Проте саме той, хто ініціював це зміщення, був затриманий на хабарі у 40 тисяч гривень, і саме проти нього відкрито кримінальне провадження за ст 368 ч 3 «Одержання хабара у особливо великих розмірах або службовою особою», яка передбачає від 8 до 12 років ув’язнення, конфіскацію майна та заборону займати певні посади.

Що ми бачимо зараз в Білозерці? Після того, як на хабарі був затриманий заступник голови райради, цілком імовірно, що деякі депутати оголосять недовіру діючий голові від партії БПП. І ця листівка, яка з’явилася в Білозерці — недолуга спроба посварити політичні сили, аби згодом відтягнути голоси УКРОПа на потенційних виборах нового голови райради — адже у випадку з Білозеркою 6 голосів укропівської фракції можуть стати «золотою акцією».

Позиція УКРОПа в цьому випадку однозначна: наші партійці та депутати мають підтримку на всіх партійних рівнях. Отже, задля прояснення ситуації та недопущення втягування наших депутатів в ігри деяких політичних інтриганів, обласний УКРОП вирішив виїхати в Білозерку та з’ясувати все на місці. До того ж, обласна депутатська група «Антикорупція», має намір ретельно проаналізувати публічні закупівлі в районній раді та її установах".

Источник: Самиздат

Читайте еще

Как использовать ручку переноса огня для оружия
Ручка для переноса огня – это инновационное устройство, которое может значительно улучшить ваш опыт владения оружием. Она предназначена для увеличения точности и стабильности стрельбы, эффективного подавления огня и контроля отдачи, а также...
15.05.2024
471
Можно ли загорать при варикозном расширении вен?
Вены при варикозе патологически изменяются и деформируются. К развитию этого распространенного заболевания могут привести различные причины. После осмотра у флеболога и по результатам обследования назначается индивидуальное лечение варикоза лазером, введение в вену...
10.05.2024
1084
Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
3031
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
3052