"Народний контроль" з херсонською громадскістю подарували свято Цюрупинському будинку-інтернату

10.03.2016
1118

4-го березня Херсонською обласною організаціє політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» разом з Херсонським Центром позашкільної роботи та Гімназією №1 м. Херсона для вихованців Цюрупинського дитячого будинку-інтернату було проведено святкову зустріч з концертом, різноманітними конкурсами та врученням подарунків. Урочистий захід був присвячений до свята 8-го березня.

Збір подарунків було організовано для 129-ти вихованців Цюрупинського будинку-інтернату напередодні святкування. Загальними зусиллями було зібрано чисельну кількість пакунків для дітей різного віку: канцелярське приладдя, книжки, іграшки, а також солодощі.

Керівник херсонського обласного осередку «Громадський рух «Народний контроль» Валерій Гурківський відзначив, що турбота про дітей - це не разова акція, а регулярна наставницька робота.

«Допомога вихованцям Цюрупинського дитячого будинку-інтернату вже стала доброю традицією. Дітям, які залишилися без батьківської любові, турботи і тепла, особливо необхідне постійне дружнє спілкування, їм потрібно знати, що вони не самотні в цьому світі.

Цього разу ініціативу підтримала громадськість, юні вихованці херсонських освітніх закладів, їхні батьки та педагогічні колективи. Така згуртованість дає нам впевненість, що наші ряди будуть поповнюватися новими волонтерами», - пояснив Гурківський.

Довідка: Цюрупинський дитячий будинок-інтернат - це єдиний будинок-інтернат в Україні, де утримуються, навчаються та лікуються діти з надзвичайно складними формами інвалідності.

Новости дня

Читайте еще

Как использовать ручку переноса огня для оружия
Ручка для переноса огня – это инновационное устройство, которое может значительно улучшить ваш опыт владения оружием. Она предназначена для увеличения точности и стабильности стрельбы, эффективного подавления огня и контроля отдачи, а также...
2 часа назад
64
Можно ли загорать при варикозном расширении вен?
Вены при варикозе патологически изменяются и деформируются. К развитию этого распространенного заболевания могут привести различные причины. После осмотра у флеболога и по результатам обследования назначается индивидуальное лечение варикоза лазером, введение в вену...
10.05.2024
716
Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
2599
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
2705