Олімпійські ігри 2024: букмекери назвали головного фаворита змагань в Парижі

26.12.2023
7695

Наступного літа в столиці Франції відбудуться престижні міжнародні спортивні змагання. Розповідаємо, спортсменам з якої країни експерти прогнозують найбільшу кількість медалей.

Олімпійські ігри в Париж: фаворити букмекерів

На наступних літніх Олімпійських іграх, які відбудуться влітку 2024 року, букмекерські контори визначили головного фаворита. За підрахунками експертів, найбільшу кількість медалей здобудуть спортсмени зі США. Ймовірність перемоги американських спортсменів оцінюється коефіцієнтом 1,12.

Найближчим конкурентом США букмекери вважать представників Китаю. Зробити ставку на перемогу китайських спортсменів можна з коефіцієнтом 5,00. Варто зазначити, що шанси інших країн на перше місце рейтингу оцінюються дуже низько:

  • Японія – 60,00
  • Велика Британія – 65,00
  • Франція – 75,00
  • Німеччина – 100,00
  • Австралія – 125,00
  • Нідерланди – 175,00
  • Італія – 200,00
  • Бразилія 250,00

Зазначимо, що спортсмени збірної України наряду з представниками Румунії знаходяться на останній сходинці даного рейтингу.

Як будуть проводитись літні Олімпійські ігри в Парижі?

Старт літніх Олімпійських ігор запланований на 26 липня 2024 року. До 11 серпня 10 500 спортсменів будуть змагатись за три види медалей у різноманітних видах спорту.

Програма змагань включає в себе як індивідуальні, так і командні дисципліни. Зокрема, на футбольних полях Франції визначиться переможець з футболу. Також найкращі команди будуть визначені у волейболі, гандболі і велоспорті. Загалом на іграх заявлено понад 30 видів спорту з різними підвидами.

Як робити ставки на Олімпійські ігри 2024?

Повнолітні спортивні вболівальники з України зможуть безпечно робити ставки на Олімпійські ігри, користуючись послугами ліцензованих букмекерських контор. Щоб мати доступ до таких операцій, гравцям необхідно:

  • Вибрати ліцензовану контору.
  • Пройти реєстрацію ігрового рахунку.
  • Виконати вимоги по верифікації.
  • Поповнити рахунок.

Зазначимо, що легальні букмекери України надають новачкам вітальний бонус, що допомагає суттєво знизити витрату власник коштів. Для зареєстрованих учасників компанії пропонують активні акції з вигідними подарунками.

Подписывайся на нас в Telegram

Читайте еще

Секрети вибору жіночих кросівок
Вибір жіночого спортивного взуття – це не лише питання моди та стилю, але й комфорту, зручності та здоров'я ваших ніг. Кросівки жіночі мають бути не тільки красивим, але й функціональним, враховуючи особливості...
17.09.2024
2292
Berita Bersinergi Dengan PLKB Dan Puskesmas, KUA Pondok Kelapa Adakan Bimwin Mandiri Bersinergi Dengan PLKB Dan Puskesmas, KUA Pondok Kelapa Adakan Bimwin Mandiri
Bersinergi dengan Petugas Lapangan Keluarga Berencana (PLKB), Puskesmas Srikuncoro Puskesmas Sidodadi dan Puskesmas Pekik Nyaring, Kepala Kantor Urusan Agama (KUA) Kecamatan Pondok Kelapa Imam Setiawan, MHI bersama Penghulu dan Penyuluh melaksanakan Bimbingan...
02.09.2024
3797
Использование белого вина Marlborough Sun Sauvignon Blanc в качестве аперитива
Динамичное начало трапезы стимулирует возникновение аппетита и пробуждение вкусовых рецепторов. Для этого используют легкий алкоголь, который в качестве аперитива подготавливает к застолью. Белое вино Marlborough Sun Sauvignon Blanc обладает освежающими характеристиками, которые...
30.08.2024
3865
Мощь и проходимость: квадроциклы 600 кубов
В мире внедорожной техники квадроциклы с объемом двигателя 600 кубических сантиметров - это что-то вроде золотой середины. Эти железные кони предлагают отличный баланс между "вау, какая мощь!" и "фух, я еще могу...
28.08.2024
4035