Фейковые листовки от имени Виталия Богданова расклеили в Белозерке

02.12.2016
1688
Фейковые листовки от имени Виталия Богданова расклеили в Белозерке

Сегодня ночью по всей Белозерке неизвестные лица расклеили фейковые листовки от имени председателя областной ячейки партии "УКРОП" Виталия Богданова. В листовках - якобы текст обращения депутата Богданова относителя снятия главы Белозерского райсовета. Отметим, что листовки написаны крайне безграмотно.

В ответ на провокацию в соцсети Фейсбуке на странице "Укроп Херсонщина" было опубликовано заявление:

"Сьогодні, 1 грудня, у смт Білозерка відбулося цікаве явище — за ніч з’явилися листівки начебто зі зверненням голови обласного «УКРОПа» Віталія Богданова до мешканців.

З одного боку, на такий витвір безграмотних креативщиків варто було б не звертати уваги. З іншого — ситуація, що склалась у Білозерській райраді потребує прояснення.
Укропівку Ніну Бойко, яка дійсно була обрана демократичним шляхом головою райради, дійсно змістили з посади. Проте саме той, хто ініціював це зміщення, був затриманий на хабарі у 40 тисяч гривень, і саме проти нього відкрито кримінальне провадження за ст 368 ч 3 «Одержання хабара у особливо великих розмірах або службовою особою», яка передбачає від 8 до 12 років ув’язнення, конфіскацію майна та заборону займати певні посади.

Що ми бачимо зараз в Білозерці? Після того, як на хабарі був затриманий заступник голови райради, цілком імовірно, що деякі депутати оголосять недовіру діючий голові від партії БПП. І ця листівка, яка з’явилася в Білозерці — недолуга спроба посварити політичні сили, аби згодом відтягнути голоси УКРОПа на потенційних виборах нового голови райради — адже у випадку з Білозеркою 6 голосів укропівської фракції можуть стати «золотою акцією».

Позиція УКРОПа в цьому випадку однозначна: наші партійці та депутати мають підтримку на всіх партійних рівнях. Отже, задля прояснення ситуації та недопущення втягування наших депутатів в ігри деяких політичних інтриганів, обласний УКРОП вирішив виїхати в Білозерку та з’ясувати все на місці. До того ж, обласна депутатська група «Антикорупція», має намір ретельно проаналізувати публічні закупівлі в районній раді та її установах".

feyklistovki

Источник: Самиздат

Новости дня

Читайте еще

Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
1457
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
1775
: Як правильно увійти на ринок криптовалют?
Якщо у якості торгового чи інвестиційного активу вас цікавить криптовалюта біржа відкриває доступ до широкого різновиду монет. Залишається лише обрати актив та оптимальний момент «входу» на цифровий ринок. Визначення точок входу на ринок...
16.04.2024
2032
Большая часть военнобязанных, у которых есть отсрочка, ее потеряют.
Верховна Рада утвердила во втором чтении законопроект про мобилизацию №10449. Кто потеряет отсрочку Отсрочку потеряют практически все, у кого супруг(а) имеет 3 группу инвалидности. В этот список также попадают те, у кого...
16.04.2024
2769
Вверх