Hyundai Tucson та Kia Sportage - найкраща начинка для млинців на Масляну

15.03.2016
2200
Hyundai Tucson та Kia Sportage - найкраща начинка для млинців на Масляну

12 та 13 березня за підтримки автомобільного холдингу «Автопланета» відбувся фестиваль-ярмарка «Ишь ты, Масленица».

Під час заходу відбулася презентація абсолютно нових кросоверів 2016 року Hyundai Tucson та Kia Sportage.

Варто відмити, що Hyundai Tucson названий кращим в номінації "Компактний кросовер". Переможця оголосили на щорічному заході для автомобільного ринку - Всеукраїнській акції «Автомобіль року в Україні 2016».

Абсолютно новий Kia Sportage зарекомендував себе, як один з найбільш досконалих та безпечних компактних кросоверів. За підсумками ретельних випробувань згідно з методикою EuroNCAP автомобіль отримав максимальні п’ять зірок.

Весело, яскраво і з розмахом пройшла Масляна. Веселощів додала інтерактивна сцена з музичними номерами, конкурсами від улюблених ведучих.

Але це ще не все, де «Автопланета» встигла побувати.

12 березня квадро клуб BRP_Live спільно з автомобільним холдингом «Автопланета» провели благодійний святковий захід - «Квадромасляна».

Свято зі смаком добра позиціонувало себе, як соціальний вектор розвитку спорту в м. Херсоні. Мета благодійного заходу - проект з будівництва траси для ролерів та скейтерів.

Учасників була просто неймовірна кількість, ті хто рахували, називають цифру більше 1000 чоловік. В рамках святкового гуляння проводилися вікторини та ігри для дітей і дорослих. Переможець з кроссфіту отримав можливість протестувати техніку BRP проїхавши переможне коло на квадроциклі.

«Кров кипіла в жилах» від екстремального виступу велотріалістів.

Всі пригощалися квадратними млинцями і гарячим чаєм. І як годиться, за традицією кульмінацією гулянь стало спалення опудала «Масляної».


 

Автомобільний холдинг «Автопланета» - це компанія, котра виступала і продовжує виступати, як спонсор процесу соціального розвитку Херсонського регіону. Так, протягом січня-лютого 2016 року холдинг проявив активність в таких соціальних проектах як:

1)      Збір коштів для Центру реабілітації онкохворих дітей поліклініки Дніпровського р-ну ім. Лучанского;

2)      Привітання з Днем закоханих малюків 1-го класу Степанівської загальноосвітньої школи;

3)      Допомога в організації благодійної «Квадромасляної» с метою будівництва рампи для скейтерів та ролерів.

«Автопланета»- це найкраще соціально-орієнтоване підприємство в м. Херсоні.

 

 

Новости дня

Читайте еще

Десерты на основе рома: самые интересные варианты, которые стоит попробовать
Ром есть в рецептах многих десертов, соусов и основных блюд. Чаще всего этот алкогольный напиток добавляют в выпечку и всевозможные кремовые лакомства. В статье расскажем о самых интересных вариантах десертов, для приготовления...
24.05.2024
200
5 причин купить электрогенератор для дачи: удобство и безопасность
Дача для многих является местом отдыха и уединения на природе. Однако, несмотря на удаленность от городской суеты, потребность в стабильном электроснабжении остается важной для комфортного пребывания. Одним из решений этой проблемы является...
23.05.2024
359
Как использовать ручку переноса огня для оружия
Ручка для переноса огня – это инновационное устройство, которое может значительно улучшить ваш опыт владения оружием. Она предназначена для увеличения точности и стабильности стрельбы, эффективного подавления огня и контроля отдачи, а также...
15.05.2024
1165
Можно ли загорать при варикозном расширении вен?
Вены при варикозе патологически изменяются и деформируются. К развитию этого распространенного заболевания могут привести различные причины. После осмотра у флеболога и по результатам обследования назначается индивидуальное лечение варикоза лазером, введение в вену...
10.05.2024
1787
Вверх