На «Автопланеті» вшанували ветеранів Другої світової війни

11.05.2017
1323
На «Автопланеті» вшанували ветеранів Другої світової війни

9 травня секретар міської ради Олена Урсуленко, депутат міської ради Дмитро Іванов, член виконкому міської ради Дмитро Харланов та співробітники автомобільного холдингу «Автопланета» традиційно приймали особливих гостей – ветеранів Другої світової війни.

Десять років тому колектив «Автопланети» започаткував добру традицію: щорічне привітання зі святом ветеранів Суворовського району Херсона.

«Щиро дякуємо Вам, наші дорогі ветерани, за мирне небо над головою, за можливість бути щасливими і вільними людьми. Адже так важливо ваше вагоме слово, ваші уроки мужності для нашоїмолоді»,- подякував ветеранам Дмитро Іванов, генеральний директор холдингу «Автопланета».

Для учасників та дітей війни було підготовлено святкову програму. Ветерани були раді зустрічі, адже з кожним роком їм все складніше збиратися разом.

Вони згадували молодість, не приховуючи емоцій, співали фронтові пісні і вітали один одного з 72-річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Зі словами великої вдячності звернулася до ветеранів і секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко: «Шановні наші переможці! Саме Ви силою духу, працею, самовіданністю, бажанням жити у мирі, крок за кроком йшли до перемоги, жертвуючи собою на передовій і в тилу. Так, у нашій країні йдевійна, не менш жорстока, не менш страшна, бо гинуть люди, гинуть кращі сини України! І Ваш подвиг, Ваша перемога, шановні ветерани, є прикладом для нас, для наших воїнів, як потрібно виборювати мир і незалежність заради майбутнього України і нашого народу. Здоров’я Вам, благополуччя, якнайбільше люблячих сердець поруч та мирного неба над головою. Хочу подякувати колективу «Автопланети» за організацію таких зустрічей, адже спілкування ветеранів і молоді важливе сьогодні, є взаємнозбагачуючим, необхідним для розбудови незалежної України».

По закінченні свята кожен захисник отримав пам’ятний подарунок.

Подписывайся на нас в Telegram
Вторая мировая 9 мая ветераны

Читайте еще

Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
211
: Як правильно увійти на ринок криптовалют?
Якщо у якості торгового чи інвестиційного активу вас цікавить криптовалюта біржа відкриває доступ до широкого різновиду монет. Залишається лише обрати актив та оптимальний момент «входу» на цифровий ринок. Визначення точок входу на ринок...
16.04.2024
383
Большая часть военнобязанных, у которых есть отсрочка, ее потеряют.
Верховна Рада утвердила во втором чтении законопроект про мобилизацию №10449. Кто потеряет отсрочку Отсрочку потеряют практически все, у кого супруг(а) имеет 3 группу инвалидности. В этот список также попадают те, у кого...
16.04.2024
1127
Снаряды по Херсонщине прилетают каждые 120 секунд
С начала года армия РФ 12 тысяч раз обстреляла Херсонскую область. В результате этих атак на правом берегу погибло 64 человека, а 292 получили ранения. Об этом сообщил глава Херсонской ОВА Александр...
15.04.2024
760
Вверх