Новогоднее чудо в антоновской школе

12.01.2016
1762
Новогоднее чудо в антоновской школе

Эту историю о настоящем новогоднем чуде рассказала директор Антоновской ООШ № 21, депутат горсовета от БПП "Солидарность" Галина Луговая:

"Насправді, чудеса бувають, а особливо під Новий Рік! Хочеться розповісти про "Новорічне Чудо", яке відбулося у Антонівській 21 школі на передодні Нового Року, 30 грудня.

До школи завітав незнайомець з двома чудовими гітарами. Колись, давно, ця людина грала у місцевому клубі, який майже зруйновано, і настольгія за минулим, взяла гору... Прийшовши в руїни, чоловік заграв, як колись...душа болить, хочеться відновити клуб, зробити добру справу...

Дізнавшись від людей, що я щодня навідуюся і пильную за тим, щоб не допустити більше варварських дій глумників над спорудою, яка є комунальною власністю Херсонської обласної ради, ми з Рожковим Юрієм Геннадієвичем, депутатом Херсонської обласної Ради, домовилися, що будемо пильно слідкувати і вживати заходів, щоб не допустити знищення єдиного об'єкта, на сьогоднішній день, який ще залишився "триматися", і повинен служити задля громади селища...

Чтайте также: Херсонский депутат: мама, жена, директор, творец и автор фирменных кексов

Так, ось, ця людина, завітала до школи, і забажала допомогти дітям, тому, що: "клубу зараз не допоможу, а мрію, щоб, як колись, дітки бігали туди, грали на музичних інструментах, танцювали, співали пісень! Готовий Вашим дітям допомогти!"

"Ви бажає створити гурток на волонтерських засадах?",-спитала я.

"Так, але не зараз, а через пів року, я приїду, і створимо вокально-інструментальний ансамбль!".

Перевівши подих, я подякувала, запропонувала чаю, але чоловік знов наполіг: "Я хочу допомогти Вашим дітям, моя пропозиція в силі!. Що треба Вашим діткам зараз?",- спитав він.

"Ви знаєте, у нас в закладі, вчитель музичного мистецтва, Вікторія Олександрівна, з чарівним голосом, організувала чудовий дитячий хор, - я продовжувала розповідати, та на жаль у діточок не вистачає костюмів, щоб достойно проводити виступи...!"

"Що ж, дайте мені розрахунковий рахунок, куди б я міг перерахувати кошти!".

Я щиро подякувала незнайомцю, дала реквізити і ми розпрощалися, обмінявшись телефонами. Шановні, через дві години на рахунку школи було 10 000 гривень! Ось Вам і Новорічне Чудо!

Я знаю, що його ім'я Костенко Сергій Петрович і через пів року він обіцяв повернутися і заспівати разом з дітьми і в унісон із чарівним голосом вчительки! Повірте, ми Всі разом з учнями, вчителями, батьками дуже вдячні цій людині.

Хай Бог дає міцного здоров'я Вам, шановний Сергій Петрович, хай море й океан Вас оберігає, тому, що Ви зараз саме там, хай доля буде щасливою, хай здійсниться Вами жадане! А ми, Всі, Вас чекаємо! Двері нашого закладу завжди відчинені!

(Останні слова на прощання були: "Тепер, я знаю точно, куди мені повертатися!")

Вірте в ЧУДЕСА! Вони є! Антонівські діти це знають! Хай Бог дає сили, здоров'я Всім нам, творити ЧУДЕСА! З Різдвом Христовим! ЧУДЕС ВСіМ у Новому 2016 Році!"

Подписывайся на нас в Telegram
новогоднее чудо школа Антоновка

Читайте еще

Можно ли загорать при варикозном расширении вен?
Вены при варикозе патологически изменяются и деформируются. К развитию этого распространенного заболевания могут привести различные причины. После осмотра у флеболога и по результатам обследования назначается индивидуальное лечение варикоза лазером, введение в вену...
10.05.2024
324
Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
2136
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
2341
: Як правильно увійти на ринок криптовалют?
Якщо у якості торгового чи інвестиційного активу вас цікавить криптовалюта біржа відкриває доступ до широкого різновиду монет. Залишається лише обрати актив та оптимальний момент «входу» на цифровий ринок. Визначення точок входу на ринок...
16.04.2024
2601
Вверх