Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Сенсорний інформаційний кіоск "Херсон туристичний"»

11.10.2021
4302
Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Сенсорний інформаційний кіоск "Херсон туристичний"»

Увага! Даний проєкт було перенесено для голосування у наступному році!

На даний момент Херсон активно розвивається як туристичне місто. Однією з «брам» якого є Херсонський залізничний вокзал.

Тому наявність сенсорного інформаційного кіоску на виході з будівлі вокзалу (Привокзальна площа) допомогла б туристам і херсонцям отримати корисну інформацію про транспорт, визначні пам`ятки, екскурсійні маршрути, послуги гідів, готелі, ресторани, магазини, місця дозвілля тощо.

Олена Бджола, місцева екскурсоводка, запропонувала втілити цю корисну для міста ідею – «Сенсорний інформаційний кіоск «Херсон туристичний» – в проєкті Громадського бюджету Херсона № 103.

Зручна форма інтерактивного кіоску дозволить будь-кому знайти відповідь на питання: як відпочити і що побачити в Херсоні (це стосується і містян).

Наше місто має чітко спрямований туристичний вектор! І реально, щоб туристи затримувалися в Херсоні, а не їхали Херсонщиною, щойно вийшовши з потяга.

Результати встановлення сенсорного інформаційного кіоску будуть корисні і для херсонців. Адже гості міста, які отримали повну і актуальну інформацію про Херсон туристичний, залишаться тут і оплатять послуги готельєрів, рестораторів, таксистів, маршрутчиків, туристичних гідів, продавців в магазинах і на ринках.

Херсонці, голосуйте за туристичне майбутнє рідного міста! Підтримайте проєкт Олени Бджоли № 103 під час етапу голосування!

Проголосувати можна на сайті "Громадський проєкт Херсона: бюджет участі" з 18 жовтня.

Також використовуйте для голосування термінали "Приватбанку".

Безпосередньо можна віддати свій голос за цей проєкт у приміщенні Херсонської міської ради та районних рад Херсонської громади. 

*Інформаційна та промоційна кампанії Громадського бюджета Херсона на 2021 рік проводяться інтернет-ресурсом Kherson.net.ua, на волонтерських засадах громадською організацією «Рух сучасних жінок» та  за підтримки Херсонської міської ради.

Подписывайся на нас в Telegram
Громадський Бюджет Херсона-2021

Читайте еще

Ольга Спивакина: Площадки на улице Николая Кулиша установлены в соответствии с проектами Общественного бюджета
Недавно в Шуменском микрорайоне на улице Николая Кулиша, 1А и 3А были установлены две новые современные яркие разноцветные детские площадки. Событие вызвало резонанс в социальных сетях. С одной стороны, в этом микрорайоне...
13.12.2021
5298
У Херсоні визначили переможців Громадського бюджету-2021
Сьогодні на засіданні координаційної ради з питань Громадського бюджету Херсона було визначено переможців цьогорічного конкурсу проєктів.Лідерів визначали за рейтингом, що базувався на кількості зібраних голосів, а фінансування у 10 мільйонів гривень було...
15.11.2021
4438
У Херсоні завершився етап голосування за проєкти Громадського бюджету-2021
У Херсоні було завершено етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021, який відбувався з 18 жовтня по 1 листопада (включно).Наголошуємо, що через протиепідемічні обмеження, жителі херсонської територіальної громади в цьому році могли...
03.11.2021
2614
Менш ніж за тиждень розпочнеться голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021: Хто? Як? Коли?
Менш ніж за тиждень розпочнеться етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021. Коли і як саме буде голосувати громада? З 18 жовтня по 1 листопада 2021 року (включно) буде проходити етап голосування...
13.10.2021
4678
Вверх