Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Багатофункціональний спортивний майданчик у 2-му Таврійському мікрорайоні»

30.09.2021
5281
Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Багатофункціональний спортивний майданчик у 2-му Таврійському мікрорайоні»

Проєкт багатофункціонального спортивного майданчика по вулиці Академіка Тарле, що у мікрорайоні ІІ Таврійський в Херсоні бере другу спробу у Громадському бюджеті.

Минулого року, авторка проєкту та викладач херсонської загальноосвітньої школи  №45 Наталія Кравчук, подавала цей самий проєкт до конкурсу громадських ініціатив. Тоді, для перемоги у голосуванні, авторці не вистачило лише 20 голосів. Болісна поразка не демотивувала Наталю, навпаки, херсонка вирішила знову спробувати свої сили та все ж перемогти у Громадському Бюджеті Херсона-2021.



Зазначимо, що проєкт Громадського Бюджету №78 “Багатофункціональний спортивний майданчик у 2-му Таврійському мікрорайоні” передбачає будівництво сучасного багатофункціонального спортивного майданчика з поліуретановим покриттям. Він поєднуватиме обладнання для футболу, волейболу, баскетболу, а саме: розмітку ігрового поля, ворота для футболу з баскетбольним щитом та натяжну сітку-трансформер для гри у волейбол. Для безпечного тренування та спортивних ігор площа майданчика буде огороджена сіткою-уловлювачем.

Майданчик буде розташовано на території футбольного поля школи №45, яке радше схоже на пустир аніж спортивну локацію.


Щобільше, зазначене поле розташоване серед багатоповерхівок, де проживає багато сімей із дітьми, яким ніде проводити дозвілля чи займатися спортом. Тому, у цієї локації є всі шанси стати місцем тяжіння для всього мікрорайону.




Учні ЗОШ №45 просять херсонців підтримати проєкт Громадського Бюджету №78 “Багатофункціональний спортивний майданчик у 2-му Таврійському мікрорайоні” віддавши свій голос через безпечну систему Е-сервісу (натисніть на посилання вище).


*Інформаційна та промоційна кампанії "Громадський бюджет Херсона" на 2021 рік проводяться інтернет - ресурсом Kherson.net.ua,  на волонтерських засадах громадською організацією «Рух сучасних жінок» та  за підтримки Херсонської міської ради.


Подписывайся на нас в Telegram
громадський бюджет

Новости дня

Читайте еще

Ольга Спивакина: Площадки на улице Николая Кулиша установлены в соответствии с проектами Общественного бюджета
Недавно в Шуменском микрорайоне на улице Николая Кулиша, 1А и 3А были установлены две новые современные яркие разноцветные детские площадки. Событие вызвало резонанс в социальных сетях. С одной стороны, в этом микрорайоне...
13.12.2021
5279
У Херсоні визначили переможців Громадського бюджету-2021
Сьогодні на засіданні координаційної ради з питань Громадського бюджету Херсона було визначено переможців цьогорічного конкурсу проєктів.Лідерів визначали за рейтингом, що базувався на кількості зібраних голосів, а фінансування у 10 мільйонів гривень було...
15.11.2021
4408
У Херсоні завершився етап голосування за проєкти Громадського бюджету-2021
У Херсоні було завершено етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021, який відбувався з 18 жовтня по 1 листопада (включно).Наголошуємо, що через протиепідемічні обмеження, жителі херсонської територіальної громади в цьому році могли...
03.11.2021
2593
Менш ніж за тиждень розпочнеться голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021: Хто? Як? Коли?
Менш ніж за тиждень розпочнеться етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021. Коли і як саме буде голосувати громада? З 18 жовтня по 1 листопада 2021 року (включно) буде проходити етап голосування...
13.10.2021
4657
Вверх