Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Безпечна пішохідна доріжка»

07.10.2021
5111
Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Безпечна пішохідна доріжка»

Жителі Інженерного понад сорок років  чекають на можливість безпечно і комфортно пересуватись від зупинки на Береславському шосе в центр селища.




Люди змушені йти по бездоріжжю й у сутінках, і під час негоди й дощу, а подекуди й зовсім  виходити на проїзну частину, аби дістатися своїх домівок.

Це не тільки неестетично, та часом принизливо, але й небезпечно для здоров'я і життя мешканців Інженерного.

Покласти край дискомфорту мешканців селища вирішила одна із його жительок, Олена Живага, яка задля досягнення мети подала малий проєкт до конкурсу місцевих ініціатив "Громадський Бюджет Херсона-2021".


Проєкт №46 «Безпечна пішохідна доріжка» направлений на облаштування пішохідної доріжки біля проїзної частини  від зупинки громадського транспорту на Береславському шосе в центр селища Інженерне.  Також, Олена передбачила й урни уздовж тротуару.

 

На думку авторки, реалізація проєкту «Безпечна пішохідна доріжка» сприятливо вплине на безпеку та емоційний стан населення, люди зможуть швидше та спокійніше дістатись додому, після напруженого робочого дня, крокуючи по новому рівному тротуару. Зменшиться кількість аварійних ситуацій, а жителі селища відчують свою дотичність до розв'язання проблем громади. Олена впевнена, що також зросте й рівень довіри населення до місцевих органів влади.


Необхідну кількість голосів пані Олена планує збирати розповідаючи про нього місцевим жителям, знайомим та друзям. Вона зазначає, що з кожним роком, назбирати необхідну кількість голосів стає дедалі важче. Селище ー дуже маленьке, а більшість жителів мають реєстрацію у Херсонській області, та не мають права голосувати. Також більшість населення пенсійного віку й не мають змоги голосувати онлайн через відсутність банківських карток. На території селища також відсутні банкомати та термінали Приват банку, які також дають змогу голосувати онлайн. Тому автори проєктів з Інженерного дуже просять зробити один оффлайн пункт збору голосів у місцевій бібліотеці або мобільний пункт для голосування в селищі Інженерне.

Звернення від авторки проєкту: Шановні херсонці, звертаємося до Вас за допомогою та просимо підтримати наш дуже важливий проєкт! З 19 жовтня до 2 листопада настане найважливіший етап ー голосування, де кожен херсонець може проголосувати за 3 малих та 3 великих проєкти. Будь ласка, обов’язково  проголосуйте за про проєкт № 46 «Безпечна пішохідна доріжка».  



*Інформаційна та промоційна кампанії Громадський бюджет Херсон на 2021 рік проводяться інтернет - ресурсом Kherson.net.ua,  на волонтерських засадах громадською організацією «Рух сучасних жінок» та  за підтримки Херсонської міської ради.

 

Подписывайся на нас в Telegram
«Безпечна пішохідна доріжка»

Новости дня

Читайте еще

Ольга Спивакина: Площадки на улице Николая Кулиша установлены в соответствии с проектами Общественного бюджета
Недавно в Шуменском микрорайоне на улице Николая Кулиша, 1А и 3А были установлены две новые современные яркие разноцветные детские площадки. Событие вызвало резонанс в социальных сетях. С одной стороны, в этом микрорайоне...
13.12.2021
5279
У Херсоні визначили переможців Громадського бюджету-2021
Сьогодні на засіданні координаційної ради з питань Громадського бюджету Херсона було визначено переможців цьогорічного конкурсу проєктів.Лідерів визначали за рейтингом, що базувався на кількості зібраних голосів, а фінансування у 10 мільйонів гривень було...
15.11.2021
4415
У Херсоні завершився етап голосування за проєкти Громадського бюджету-2021
У Херсоні було завершено етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021, який відбувався з 18 жовтня по 1 листопада (включно).Наголошуємо, що через протиепідемічні обмеження, жителі херсонської територіальної громади в цьому році могли...
03.11.2021
2594
Менш ніж за тиждень розпочнеться голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021: Хто? Як? Коли?
Менш ніж за тиждень розпочнеться етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021. Коли і як саме буде голосувати громада? З 18 жовтня по 1 листопада 2021 року (включно) буде проходити етап голосування...
13.10.2021
4657
Вверх