Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Облаштування майданчика "Веселий вітер"»

06.10.2021
5009
Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Облаштування майданчика "Веселий вітер"»

Це історія про те, як переселенка з Донбасу, яка пройшла шлях від виховательки дитсадка до директорки загальноосвітньої школи, взяла участь у Громадському бюджеті Херсона-2021 заради майбутнього дітей.

Яніна Заболотна 一 переселенка з Донбасу, яка приїхала у Херсон у 2014 році. Спочатку працювала вихователькою у дитсадочку у селищі Інженерне та виросла до посади директорки.

За час проведений на керуючій посаді, Яніна вже встигла залучити грантові гроші іноземних інвесторів, та зробити повну модернізацію санітарної кімнати у Жовтнівській школі-садку №86.

ДО



ПІСЛЯ

Наразі пані Яніна є автором малого проєкту Громадського бюджету «Облаштування майданчика "Веселий вітер"», що під № 1

Проєкт передбачає облаштування дитячого майданчику на території зазначеного вище навчального закладу, який забезпечить місце для розваг та занять спортом дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, мешканців селища Інженерного.

На думку Яніни, дитячі ігрові майданчики та спортивні комплекси є важливою складовою фізичного, психологічного і розумового розвитку дитини. У сучасному світі, коли прогрес, передові технології, екологічні проблеми, і весь спосіб життя часто мають негативний вплив на здоров'я людей, виникає гостра потреба у створенні умов для фізичного розвитку підростаючого покоління, для пропаганди здорового способу життя.

 

Збирати голоси пані Яніна планує на святі «Прощавай літо» ー розповісти мешканцям селища про свій проєкт та попросити їхньої підтримки. Слід зазначити, що населення Інженерного менш як 1500 жителів, ー дуже маленьке, а більшість жителів мають реєстрацію у Херсонській області, та не мають права голосувати. Також більшість населення пенсійного віку й не мають змоги голосувати онлайн через відсутність банківських карток. На території селища також відсутні банкомати та термінали Приват банку, які також дають змогу голосувати онлайн. Тому автори проєктів з Інженерного дуже просять зробити один оффлайн пункт збору голосів у місцевій бібліотеці або мобільний пункт для голосування.

 

Звернення від авторки проєкту: Шановні херсонці! Звертаюсь до вас з проханням підтримати проєкт №1 «Облаштування майданчика «Веселий вітер»». Завдяки вашій підтримці, дозвілля дітей може значно покращитися. Гра та заняття спортом на новому майданчику додадуть силу, здоров’я та спритність нашому майбутньому поколінню. Сподіваюсь на вашу підтримку! Разом – ми сила!



*Інформаційна та промоційна кампанії Громадський бюджет Херсон на 2021 рік проводяться інтернет - ресурсом Kherson.net.ua,  на волонтерських засадах громадською організацією «Рух сучасних жінок» та  за підтримки Херсонської міської ради.

Новости дня

Читайте еще

Ольга Спивакина: Площадки на улице Николая Кулиша установлены в соответствии с проектами Общественного бюджета
Недавно в Шуменском микрорайоне на улице Николая Кулиша, 1А и 3А были установлены две новые современные яркие разноцветные детские площадки. Событие вызвало резонанс в социальных сетях. С одной стороны, в этом микрорайоне...
13.12.2021
5278
У Херсоні визначили переможців Громадського бюджету-2021
Сьогодні на засіданні координаційної ради з питань Громадського бюджету Херсона було визначено переможців цьогорічного конкурсу проєктів.Лідерів визначали за рейтингом, що базувався на кількості зібраних голосів, а фінансування у 10 мільйонів гривень було...
15.11.2021
4407
У Херсоні завершився етап голосування за проєкти Громадського бюджету-2021
У Херсоні було завершено етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021, який відбувався з 18 жовтня по 1 листопада (включно).Наголошуємо, що через протиепідемічні обмеження, жителі херсонської територіальної громади в цьому році могли...
03.11.2021
2593
Менш ніж за тиждень розпочнеться голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021: Хто? Як? Коли?
Менш ніж за тиждень розпочнеться етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021. Коли і як саме буде голосувати громада? З 18 жовтня по 1 листопада 2021 року (включно) буде проходити етап голосування...
13.10.2021
4656
Вверх