Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Облаштування мультифункціонального спортивного майданчика»

02.10.2021
4741
Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Облаштування мультифункціонального спортивного майданчика»

Батьки та адміністрація гімназії № 5 у мікрорайоні Сухарне в Херсоні хочуть створити місце тяжіння для місцевого населення.

Таким місцем планує стати мультифункціональний спортивний майданчик, великий проєкт якого мати одного з учнів, Оксана Бєлова подала до Громадського Бюджету Херсона-2021.


За проєктом на місці занедбаного "футбольного поля" (площею 525 кв.м), яке радше схоже на пустир (!), планується збудувати спортивний майданчик з поліуретановим покриттям на бетонній  армованій основі, з розміткою для 4 гральних майданчиків, де будуть встановлені: двоє мініфутбольних воріт з сітками, 2 волейбольних стійки з сіткою, 4 баскетбольні стенди, 4 лавки для вболівальників та 2 урни.


Про це нам розповіла директорка та ідейна натхненниця зазначеного проєкту Неллі Алієва.  Також додала, що майданчик буде працювати за попередньо встановленим графіком.


Ініціатори проєкту впевнені, що його реалізація дасть місцевим дітям змогу отримувати гідну фізичну підготовку в комфортних сучасних умовах, відкриє доступ громаді до оновленої інфраструктури, збільшить кількість спортивних гуртків на базі школи, дозволить проводити спортивні змагання та турніри серед мешканців мікрорайону.

 

Голоси за свій проєкт автор проєкту Громадського Бюджету планує збирати в першу чергу шляхом залучення місцевого населення та ресурсу навчального закладу: "До голосування плануємо залучати місцевих мешканців, весь колектив школи, проводити роз’яснювальні зустрічі з батьками, організувати рекламну кампанію"


*Інформаційна та промоційна кампанії "Громадський бюджет Херсон" на 2021 рік проводяться інтернет - ресурсом Kherson.net.ua,  на волонтерських засадах громадською організацією «Рух сучасних жінок» та  за підтримки Херсонської міської ради.

 

 
Подписывайся на нас в Telegram
Херсон сухарка поле

Новости дня

Читайте еще

Ольга Спивакина: Площадки на улице Николая Кулиша установлены в соответствии с проектами Общественного бюджета
Недавно в Шуменском микрорайоне на улице Николая Кулиша, 1А и 3А были установлены две новые современные яркие разноцветные детские площадки. Событие вызвало резонанс в социальных сетях. С одной стороны, в этом микрорайоне...
13.12.2021
5319
У Херсоні визначили переможців Громадського бюджету-2021
Сьогодні на засіданні координаційної ради з питань Громадського бюджету Херсона було визначено переможців цьогорічного конкурсу проєктів.Лідерів визначали за рейтингом, що базувався на кількості зібраних голосів, а фінансування у 10 мільйонів гривень було...
15.11.2021
4464
У Херсоні завершився етап голосування за проєкти Громадського бюджету-2021
У Херсоні було завершено етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021, який відбувався з 18 жовтня по 1 листопада (включно).Наголошуємо, що через протиепідемічні обмеження, жителі херсонської територіальної громади в цьому році могли...
03.11.2021
2637
Менш ніж за тиждень розпочнеться голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021: Хто? Як? Коли?
Менш ніж за тиждень розпочнеться етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021. Коли і як саме буде голосувати громада? З 18 жовтня по 1 листопада 2021 року (включно) буде проходити етап голосування...
13.10.2021
4702
Вверх