Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Тепло в садочку, тепло та затишно в маленьких серцях»

05.10.2021
4529
Презентація проєкту Громадського Бюджету Херсона-2021: «Тепло в садочку, тепло та затишно в маленьких серцях»

Тепло в садочку, тепло та затишно в маленьких серцях 一 із таким гаслом-назвою авторка проєкту № 13 Громадського бюджету Херсона-2021 Мирослава Голобородько зареєструвала свою ініціативу.


За проєктом планується утеплення фасаду закладу дошкільної освіти № 87, що у центрі міста. Дивовижним залишається те, що комунальний заклад Херсонської міської ради “Ясла-садок”, що оточений багатоквартирними будинками, та розташований на центральному проспекті міста, досі не модернізований та не утеплений. Тому, працівники закладу беруть ініціативу в свої руки.

На запитання, як зміниться життя громади з реалізацією Вашого проекту, Мирослава Голобородько відповідає з упевненістю: покращиться благоустрій міста, буде економія бюджетних коштів, перебування дітей та відвідуючих у закладі буде комфортним за будь якої погоди, а насамперед буде помітний позитивний вплив на здоров’я малечі, та дітей з особливими освітніми потребами.

Голоси ініціатори проєкту планують збирати через адмінресурс та у небайдужих городян: батьків дітей, друзів та рідних, а також через виходи в місця загального користування (магазини й тощо).

Лише подивіться, яке співробітники садочку зробили креативне відео-звернення до херсонців із проханням проголосувати. Дивіться далі та обов'язково голосуйте.

 

*Інформаційна та промоційна кампанії “Громадський бюджет Херсона” на 2021 рік проводяться інтернет - ресурсом Kherson.net.ua,  на волонтерських засадах громадською організацією «Рух сучасних жінок» та  за підтримки Херсонської міської ради.

Подписывайся на нас в Telegram
гб садочок 87

Новости дня

Читайте еще

Ольга Спивакина: Площадки на улице Николая Кулиша установлены в соответствии с проектами Общественного бюджета
Недавно в Шуменском микрорайоне на улице Николая Кулиша, 1А и 3А были установлены две новые современные яркие разноцветные детские площадки. Событие вызвало резонанс в социальных сетях. С одной стороны, в этом микрорайоне...
13.12.2021
5312
У Херсоні визначили переможців Громадського бюджету-2021
Сьогодні на засіданні координаційної ради з питань Громадського бюджету Херсона було визначено переможців цьогорічного конкурсу проєктів.Лідерів визначали за рейтингом, що базувався на кількості зібраних голосів, а фінансування у 10 мільйонів гривень було...
15.11.2021
4456
У Херсоні завершився етап голосування за проєкти Громадського бюджету-2021
У Херсоні було завершено етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021, який відбувався з 18 жовтня по 1 листопада (включно).Наголошуємо, що через протиепідемічні обмеження, жителі херсонської територіальної громади в цьому році могли...
03.11.2021
2630
Менш ніж за тиждень розпочнеться голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021: Хто? Як? Коли?
Менш ніж за тиждень розпочнеться етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021. Коли і як саме буде голосувати громада? З 18 жовтня по 1 листопада 2021 року (включно) буде проходити етап голосування...
13.10.2021
4691
Вверх