У Херсоні відбулася серія лекцій-тренінгів "Громадський бюджет-2021"

03.08.2021
4547
У Херсоні відбулася серія лекцій-тренінгів "Громадський бюджет-2021"

У Херсоні відбулася серія лекцій-тренінгів для містян, які бажають взяти участь у конкурсі проєктів "Громадського бюджету".


Так, 27 та 28 липня в рамках заходу «Школа громадського бюджету» були проведені онлайн та офлайн тренінги від тренерки та медійниці Ірини Саліхової. 

Чотири інтерактивні лекції для зручності глядачів були проведені у декілька етапів: ранкові лекції починалися о 10 годині, відбувалися у 2 блоки +кава-брейк: перший блок був присвячений темі «Як подати свій проєкт до громадського бюджету», другий - «Електронній платформі «Громадський проєкт», вечірня майстерня починалася о 16 годині, й також відбувалася у два этапи + перерва на каву.

 

Онлайн тренінги можна було подивитися одразу на чотирьох сторінках у соцмережі Facebook: на сторінці інформаційного ресурсу Kherson.net.ua, у групі "Говорять херсонці"Громадський бюджет Херсона та на офіційній сторінці Херсонської міської ради.

Всі питання глядачі онлайн трансляції ставили в прямому ефірі, а також за телефонами гарячої лінії. Фізично присутні учасники школи також приймали активну участь у обговоренні нагальних питань.

 

Серед найпопулярніших запитань тренінгу стали: строки та дедлайни подачі проєкту, особливості аутентифікації на порталі через систему електронного підпису та Банк ID, де і як завантажити обов'язкову форму для подачі проєкту, як зібрати підписи, до кого звертатися за експертною оцінкою свого проєкту і такі інші.

За 6 годин, онлайн інтерактив «Школа громадського бюджету» сягнув більше 12 тисяч переглядів у мережі Facebook. Через карантинні заходи, організатори цьогорічного тренінгу обмежили кількість присутніх. Незважаючи на це, 10 містян, які зарезервували за собою місце змогли бути присутніми та наживо почути лекцію. Більше того, дехто з присутніх встиг оформити та подати свої проєкти під наглядом тренерів (у приміщенні були доступні комп'ютери та Інтернет для цих цілей).

 

Найактивніші городяни Херсона вже подали свої проєкти через електронну платформу Громадських ініціатив! Зазначимо, що вже закінчився перший етап «Громадського бюджету Хесона-2021»  – подання заявок. В цьому році через Платформу реалізації ідей подано 105 проєктів, 56 з яких великі на сумму 65.2 мільйони гривень, малих - 46, на сумму більш ніж 10 мільйонів.

Школа громадського бюджету –
це цикл регулярних освітніх, консультаційних і комунікаційних заходів, спрямованих на популяризацію Громадського бюджету м. Херсона та активізацію мешканців міста. Запрошуємо авторів поданих проєктів долучитися до наступних тренінгів «Як і де зібрати голоси, щоб перемогти?» Та зустрічей з авторами проєктів «Клуб авторів проєктів». Звертайтесь за телефонами гарячої лінії : 067 - 557- 88-13; 050-315-13-68 або у приватні повідомлення на FB сторінці «Громадський бюджет Херсон».

*Інформаційна та промоційна кампанії Громадський бюджет Херсон на 2021 рік проводяться інтернет - ресурсом Kherson.net.ua,  на волонтерських засадах громадською організацією «Рух сучасних жінок» та  за підтримки Херсонської міської ради.

 
Подписывайся на нас в Telegram
тренинг бюджет

Читайте еще

Ольга Спивакина: Площадки на улице Николая Кулиша установлены в соответствии с проектами Общественного бюджета
Недавно в Шуменском микрорайоне на улице Николая Кулиша, 1А и 3А были установлены две новые современные яркие разноцветные детские площадки. Событие вызвало резонанс в социальных сетях. С одной стороны, в этом микрорайоне...
13.12.2021
5298
У Херсоні визначили переможців Громадського бюджету-2021
Сьогодні на засіданні координаційної ради з питань Громадського бюджету Херсона було визначено переможців цьогорічного конкурсу проєктів.Лідерів визначали за рейтингом, що базувався на кількості зібраних голосів, а фінансування у 10 мільйонів гривень було...
15.11.2021
4438
У Херсоні завершився етап голосування за проєкти Громадського бюджету-2021
У Херсоні було завершено етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021, який відбувався з 18 жовтня по 1 листопада (включно).Наголошуємо, що через протиепідемічні обмеження, жителі херсонської територіальної громади в цьому році могли...
03.11.2021
2614
Менш ніж за тиждень розпочнеться голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021: Хто? Як? Коли?
Менш ніж за тиждень розпочнеться етап голосування за проєкти «Громадського бюджету Херсона-2021. Коли і як саме буде голосувати громада? З 18 жовтня по 1 листопада 2021 року (включно) буде проходити етап голосування...
13.10.2021
4678
Вверх