Вадим Чабан відвідав Нижньосірогозький та Іванівський райони

26.03.2019
1223
Вадим Чабан відвідав Нижньосірогозький та Іванівський райони

26 березня заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан із робочою поїздкою перебував в Іванівському та Нижньосірогозькому районах.

В Іванівському районі Вадим Чабан зустрівся із місцевими жителями, яких хвилювали питання подальшого існування Новосеменівського ФАПу та робота Нововасилівського навчально-виховного комплексу.

Поспілкувавшись з громадянами та розглянувши їх звернення, заступник голови ОДА надав вичерпні відповіді та пообіцяв взяти проблемні питання під особистий контроль.

Під час робочої поїздки до Нижньосірогозького району, Вадим Чабан  ознайомився з роботою та поспілкувався з колективами центральної районної лікарні та полового відділення.

 У Нижньосірогозькому районі заступник голови облдержадміністрації проінспектував початок будівництва Вербівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, вартість якої складає 5547,657 тис. грн.

Вадим Чабан завітав і до Нижньосірогозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів районної ради. У цьому навчальному закладі  нещодавно було відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям для міні-футболу.

Також заступник голови ОДА оглянув виконання поточного ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Нижні Сірогози – Нижні Торгаї.

Новости дня

Читайте еще

Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
357
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
785
: Як правильно увійти на ринок криптовалют?
Якщо у якості торгового чи інвестиційного активу вас цікавить криптовалюта біржа відкриває доступ до широкого різновиду монет. Залишається лише обрати актив та оптимальний момент «входу» на цифровий ринок. Визначення точок входу на ринок...
16.04.2024
949
Большая часть военнобязанных, у которых есть отсрочка, ее потеряют.
Верховна Рада утвердила во втором чтении законопроект про мобилизацию №10449. Кто потеряет отсрочку Отсрочку потеряют практически все, у кого супруг(а) имеет 3 группу инвалидности. В этот список также попадают те, у кого...
16.04.2024
1769
Вверх