Корпоративні конфлікти - не привід для рейдерства,- коментарій в.о. голови Новотроїцької РДА Олександра Кондратенко щодо подій в Новотроїцьку

05.05.2016
1445
Корпоративні конфлікти - не привід для рейдерства,- коментарій в.о. голови Новотроїцької РДА Олександра Кондратенко щодо подій в Новотроїцьку

Як представник влади володію інформацією безпосередньо з місця подій, а тому можу відповідально заявити - на території Сергіївської сільської ради Новотроїцького району відбувся корпоративний конфлікт між двома підприємцями.

Він закінчився трагічно. Одна людина, яка була безпосереднім учасником цього конфлікту, отримала важкі поранення в наслідок чого назавжди стала інвалідом.

Тому звертаюсь до людей, яким пропонують участь у подібних конфліктах. Намагаючись заробити невеликі гроші ви ризикуєте втратити головне - здоров’я, яке вам ніхто не компенсує. Про вас забудуть наступного дня.  

Зупиніться. Подумайте про своїх близьких, про родину, для яких набагато важливіше ваше життя та здоров’я ніж тимчасовий та ризикований заробіток.

Звертаюсь до політиків, які хочуть на крові людей заробити собі політичні бали - зупиніться. Дайте правоохоронним органам розібратися у злочині.

Не втручайтесь, не створюйте додаткову політичну напругу - у вас є набагато важливіше завдання, ніж власний політичний піар. Якщо хочете чимось допомогти - не заважайте.

Звертаюсь до учасників корпоративного конфлікту - використовуйте лише цивілізовані форми боротьби, в першу чергу - суд, де ви можете довести свої права на власність.

Не витравлюйте у свої "бізнес-розборки" звичайних людей, які розплачуються своїм здоров’ям за ваші інтереси.

Зі свого боку обіцяю, що органи влади не мають права та не будуть втручатись в цей корпоративний конфлікт. Захист будь-якої сторони в конфлікті між двома підприємцями це ознакою корупції.  

Але водночас, я гарантую, що ми будемо твердо реагувати аби не допустити рейдерських захоплень на території Новотроїцького району.
 

Олександр Кондратенко
в.о. голова РДА Новотроїцького раойну

 

Нагадємо, раніше kherson.net.ua опублікував матеріал стосовно страшних наслідків рейдерської атаки у Новотроїцькому районі.

Новости дня

Читайте еще

Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
244
: Як правильно увійти на ринок криптовалют?
Якщо у якості торгового чи інвестиційного активу вас цікавить криптовалюта біржа відкриває доступ до широкого різновиду монет. Залишається лише обрати актив та оптимальний момент «входу» на цифровий ринок. Визначення точок входу на ринок...
16.04.2024
413
Большая часть военнобязанных, у которых есть отсрочка, ее потеряют.
Верховна Рада утвердила во втором чтении законопроект про мобилизацию №10449. Кто потеряет отсрочку Отсрочку потеряют практически все, у кого супруг(а) имеет 3 группу инвалидности. В этот список также попадают те, у кого...
16.04.2024
1165
Снаряды по Херсонщине прилетают каждые 120 секунд
С начала года армия РФ 12 тысяч раз обстреляла Херсонскую область. В результате этих атак на правом берегу погибло 64 человека, а 292 получили ранения. Об этом сообщил глава Херсонской ОВА Александр...
15.04.2024
896
Вверх