Великодні і травневі свята разом з «М’ясомаркетом»: нова торгова мережа відкрила у Херсоні рекордний магазин

28.04.2021
3574
Великодні і травневі свята разом з «М’ясомаркетом»:  нова торгова мережа відкрила у Херсоні рекордний магазин

Сьогодні, 27 квітня у Херсоні розпочав роботу черговий, шостий за ліком «М’ясомаркет». Перші гості крамниці оцінили її асортимент, протестували унікальне обслуговування без продавців та отримали подарунки.

Сьогодні Херсон став містом №1 для нової торгової мережі «М’ясомаркет» агрохолдингу МХП. В нашому місті відкрився вже шостий магазин — цього разу на вулиці Тираспільській, 1. Загалом таких магазинів 69 по всій Україні, але в Херсоні їх вже більше, ніж у Києві чи будь-якому іншому обласному центрі.

Творці «М’ясомаркету» кажуть, що це магазин, який піклується про кожного покупця. Саме тому цей маркет функціонує у форматі «біля дому», аби бути ближче до якомога більшої кількості людей та одночасно задовольнити всі їхні потреби. Тут ви знайдете й індичку, і курятину, і свинину, і яловичину, і м’ясо-ковбасні вироби, і заморожені напівфабрикати. Ідеальне місце для покупок як і для вечері вдома, так і для відпочинку на природі. Уся продукція свіжа та безпечна, адже товари постачаються щодня.

«Плануємо з родиною святкувати Великдень на дачі чи десь у лісі. І звичайно, будемо смажити шашлик. А сьогодні я побачила, що біля нас відкривається нова крамниця, тому швиденько прибігла подивитися на асортимент, щоб заздалегідь спланувати, чим будемо ласувати. І не прогадала, тут стільки м’яса, і все таке якісне, що наш пікнік точно вдасться», — розповідає покупчиня Олена.

Не м’ясом єдиним! «М’ясомаркет» пропонує гостям унікальний сервіс: замість продавців відвідувачів обслуговують справжні професіонали — м'ясні сомельє. Вони з легкістю складуть меню на будь-яке застілля, поділяться кулінарними секретами, підкажуть рецепти та допоможуть з вибором товарів. А ще, за вашим бажанням, сомельє замаринують будь-який шматочок прямо на місці. Це дуже зручно!

«Ось уже за декілька днів і Пасха, і травневі свята, і день народження у дочки, я вже стомилася думати, чим здивувати родину і що такого смачного приготувати, тому й попросила пораду у м’ясної сомельє. А вона мені так швиденько запропонувала кілька нових страв, про які я раніше й не чула, та ще й сказала, що з радістю може замаринувати м’ясо. Оце сервіс! Усім своїм подружкам радитиму це місце», — ділиться враженнями пані Наталя.

Відвідувачі відкриття не лише отримали ексклюзивне обслуговування, а й пішли додому з подарунками. Перших 100 покупців за чек на суму понад 99 грн отримали у подарунок соус або майонез. Дітям дарували магнітні набори «Веселі курчата». А кожному, хто зробив в магазині в цей день покупку, нарахували бонусні бали за програмою лояльності.

Робота маркету в Херсоні відбувається з дотриманням усіх карантинних норм, вхід дозволяється лише в масках.

Довідка. Мережу «М’ясомаркет» започаткувала компанія МХП, відома своїми брендами «Наша Ряба», «Бащинський», «Секрети шефа», «Легко». 

Адреси всіх магазинів мережі «М’ясомаркет» у Херсоні:

  • вул. Тираспільська, 1
  • вул. Кирила та Мефодія, 15/2
  • вул. Патона, 8
  • вул. 200 років Херсону, 2а
  • вул. 49-ої Гвардійської дивізії, 22а

вул. Текстильників, 10

Подписывайся на нас в Telegram
новости Херсона

Новости дня

Читайте еще

Как использовать ручку переноса огня для оружия
Ручка для переноса огня – это инновационное устройство, которое может значительно улучшить ваш опыт владения оружием. Она предназначена для увеличения точности и стабильности стрельбы, эффективного подавления огня и контроля отдачи, а также...
15.05.2024
460
Можно ли загорать при варикозном расширении вен?
Вены при варикозе патологически изменяются и деформируются. К развитию этого распространенного заболевания могут привести различные причины. После осмотра у флеболога и по результатам обследования назначается индивидуальное лечение варикоза лазером, введение в вену...
10.05.2024
1070
Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
3020
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
3038
Вверх