Херсон відвідала учасниця президентських праймеріз УКРОПу Ірина Головатенко

27.08.2018
2623
Херсон відвідала учасниця президентських праймеріз УКРОПу Ірина Головатенко

УКРОП оголосив партійні праймеріз – процедуру, яка дозволить демократичним шляхом обрати єдиного кандидата від партії на президентських виборах. Укропівка Ірина Головатенко - учасниця праймеріз, керівник прес-центру інформагенції УНІАН, член неурядової організації EU-UkraineWomeninPolitics відвідала Херсон, де зустрілася з однопартійцями. Укропівка представила свою передвиборчу програму та зазначила, чому саме вирішила брати участь у праймеріз.

«Моєю мотивацією для участі в перших політичних праймеріз є бажання діяти та заохочувати до цього всіх, хто прагне змінювати життя. На сьогодні багато хто з українців обурений станом справ в державі і прагне будувати нову країну. Я також. На своєму прикладі я хочу показати, що потрібно діяти і не боятися претендувати на посади, які вимагають відповідальності і готовності приймати рішення. Ми заслуговуємо на те, щоб бути громадянами процвітаючої європейської України, і це в наших руках», ‒ розповіла Ірина Головатенко.

Ірина Головатенко наголосила, що її програма передбачає побудову вільної, чесної, справедливої і заможної країни. Робота суду, виборча система, процедура імпічменту, боротьба з корупцією, економіка і розвиток країни, повернення Криму ‒ на всі ці питання є чіткі відповіді, які укропівка озвучила під час зустрічі з херсонцями.
Також укропівці обговорили з Іриною Головатенко питання місцевого самоврядування та розвитку регіонів.

«Херсонщина - унікальна область з унікальними природними можливостями, ‒тут і морське узбережжя, і рукотворні ліси. Насамперед влада мала б дбати про екологію, про створення зон відпочинку та гідних умов для відпочивальників. Туризм може стати родзинкою регіону, який буде приносини прибуток регіону та мешканця», - зазначила укропівка.

Ірина Головатенко також звернула увагу на те, що дороги у Херсоні не у найкращому стані і потребують ремонту, а подекуди досі після зими не прибрали пісок.

«Я поцікавилась бюджетом міста, бюджетними призначеннями - їх достатньо для наведення ладу в місті. Херсонці повинні вимагати у влади, аби кожна бюджетна гривня була витрачена на якісне життя містян, а не чиновників. Контролюйте, нагадуйте про свої права. Пам'ятайте - влада має працювати для вас!» - підкреслила Ірина Головатенко.

Новости дня

Читайте еще

Выбор палатки для туризма
Без палатки во время туристического похода не обойтись, даже если ваше путешествие в один день. Качественная палатка защитит от дождя, ветра, снега и даже от солнца, а шатер палатка может заменить своей...
22.04.2024
474
Как выбрать и как часто нужно менять щетки стеклоочистителя?
Щетки стеклоочистителя являются одним из важнейших компонентов безопасности вашего автомобиля, ведь именно они обеспечивают чистоту и прозрачность лобового стекла в любую погоду. Кроме того, найти хороший дворник для машины не так уж...
18.04.2024
906
: Як правильно увійти на ринок криптовалют?
Якщо у якості торгового чи інвестиційного активу вас цікавить криптовалюта біржа відкриває доступ до широкого різновиду монет. Залишається лише обрати актив та оптимальний момент «входу» на цифровий ринок. Визначення точок входу на ринок...
16.04.2024
1065
Большая часть военнобязанных, у которых есть отсрочка, ее потеряют.
Верховна Рада утвердила во втором чтении законопроект про мобилизацию №10449. Кто потеряет отсрочку Отсрочку потеряют практически все, у кого супруг(а) имеет 3 группу инвалидности. В этот список также попадают те, у кого...
16.04.2024
1884
Вверх